BARISTA CREATIONS

CARAMEL CREME BRULEE

MAKEUTTA PÄIVÄÄN

Name Short description || Val

MAKEUTTA PÄIVÄÄN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€6,40

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,64

KARVAUS

1

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

2

ROASTINESS

2

Vivahde

MAKEA

KARVAUS

1

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

2

ROASTINESS

2

Vivahde

MAKEA

Ominaisuudet

Kinuskin lämmittävä maku pehmentää espresson paahteisia vivahteita. Kermaiset kinuskin, kookoksen ja vaniljan vivahteet yhdistyvät tässä BARISTA CREATIONS Caramel Crème Brûlée -kahvissa. Tämän Nespresson makukahvin pohjana toimiva sekoitus koostuu eräistä Etelä-Amerikan hienoimmista Arabica-pavuista. Brasilialaiset Bourbon-pavut on sekoitettu pestyjen kolumbialaisten kahvien kanssa. Nämä kahvit paahdettu erikseen luoden kauniin harmonian ja tuoden esiin sileän koostumuksen ja pyöristetyn suutuntuman.

Tähän harmoniaan lisätään kinuskin maku tuoden sen aivan uudelle tasolle. Kokeile BARISTA CREATIONS Caramel Crème Brûlée cappuccinona – se on poikkeuksellisen kermainen ja tuo esiin aiemmin mainitut vanilijan ja kookoksen vivahteet.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

NESPRESSO

JÄSENYYS

Nespresso-klubin jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista, erityisesti tuotteista, joita on rajoitettu erä ja joita myydään vain tietyn ajan.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi