BARISTA CREATIONS

SCURO

INTENSIIVISIÄ JA TASAPAINOISIA MAITOKAHVIRESEPTEJÄ VARTEN

Name Short description || Val

INTENSIIVISIÄ JA TASAPAINOISIA MAITOKAHVIRESEPTEJÄ VARTEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€6,10

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,61

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

3

ROASTINESS

2

Vivahde

TASAPAINOINEN

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

3

ROASTINESS

2

Vivahde

TASAPAINOINEN

Ominaisuudet

Etsitkö täydellistä kahvin ja maidon tasapainoa? Nauti Barista Creations Scuro -kahvin aromaattisesta luonteesta joka tuo hyvin esiin maidon makeuden. Tutkimme huolella kahvin ja maidon vuorovaikutusta luodaksemme tämän sekoituksen joka on saanut inspiraationsa melbournelaisilta baristoilta. He valmistavat karvautta sisältäviä kahveja, jotka ovat kuitenkin samalla tasapainoisia maidon kanssa nautittuina. Valmistimme tämän täydellisen sekoituksen paahtamalla erikseen pikkutarkalla prosessilla kolumbialaiset ja etiopialaiset Arabica-kahvipavut.

Scuro-kahvissa on täydellinen vahvuusaste jossa kahvin omat aromit tulevat esiin, kuitenkaan voittamatta maidon omaa makeutta. Kahvi toimii parhaiten Cappuccino-reseptissä (25ml kahvia ja 60ml maitovaahtoa), mutta todella hyvin myös pidemmässä Latte Macchiato-reseptissä.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

NESPRESSO

JÄSENYYS

Nespresso-klubin jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista, erityisesti tuotteista, joita on rajoitettu erä ja joita myydään vain tietyn ajan.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi