ISPIRAZIONE ITALIANA

RISTRETTO

VOIMAKAS & KONTRASTINEN

Name Short description || Val

VOIMAKAS & KONTRASTINEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€5,20

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,52

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

VOIMAKAS

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

VOIMAKAS

Ominaisuudet

Nespresson asiantuntijat kiersivät Italian parhaita paikallisia kahviloita ja paahtimoita kehittääkseen hienostuneen reseptin, joka yhdistää eri mantereilta tulevat Arabicat ja Robustat. Brasilianen Arabica toimii neutraalina pohjana, jota maustetaan ripauksella korkealaatuista etelä-intialaista Robustaa. Etelä-Amerikan ja Itä-Afrikan parhaat Arabica-kahvipavut lisäävät sekoitukseen hapokkuutta ja hedelmäisyyttä.

Kahvi on paahdettu kahdessa erässä, jotta voit aistia eri kahvien maut paremmin. Pitkään paahdettu robusta-kahvi antaa Ristretto -kahville sen täyteläisyyden, paahteisuuden ja kaakaomaisen karvauden. Arabica-kahvit on paahdettu lyhyemmän aikaa, mikä ylläpitää niiden hapokkuuden ja hedelmäisyyden elossa. Juhlistamme Italian rikasta kahviosaajien historiaa  Ristretto-kahvilla. Ristretto Italiano on paahteinen ja intensiivinen kahvi, jossa korostuvat hapokkuus ja hedelmäiset vivahteet.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

NESPRESSO

JÄSENYYS

Nespresso-klubin jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista, erityisesti tuotteista, joita on rajoitettu erä ja joita myydään vain tietyn ajan.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi