ISPIRAZIONE ITALIANA

ROMA

TÄYTELÄINEN & TASAPAINONEN

Name Short description || Val

TÄYTELÄINEN & TASAPAINONEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€5,59

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,56
0 KPL - €5,59 0 KPL - €5,59

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

4

TÄYTELÄISYYS

3

ROASTINESS

3

Vivahde

TASAPAINOINEN

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

4

TÄYTELÄISYYS

3

ROASTINESS

3

Vivahde

TASAPAINOINEN

Ominaisuudet

Tämä sekoitus on viljamaista brasilialaisista tasangoista saatua Arabicaa yhdistettynä pieneen määrään Robustaa, joka luo sekoitukseen kevyen puunomaisen vivahteem. Kaakkois-Meksikosta peräisin olevat Arabicat luovat ääriviivat tämän sekoituksen hienoille aromeille. Tämä kuuluisa alue hyötyy ainutlaatuisesta maastostaan: sateille altis, rikas maaperä, jonka metsät tarjoavat varjoa ja viileyttä kahvipuille. 

Yllättävän kevyt paahto intensiiviselle kahville tasapainottaen sen syviä ja paahteisia vivahteita. Niistä löytyvä happamuus antaa tälle kahville sen eleganssin maun. Keski- ja Etelä- Amerikasta peräisin olevia Arabica- ja Robusta –kahvipapulaatuja on paahdettu kevyesti erikseen herkkien aromien säilyttämiseksi. Hieno jauhatus säilyttää kahvin aromaattisen hienostuneisuuden ja pitää Roman voimakkaana mutta mietona.

Muinaisen Rooman ajoista lähtien tämän metropolin läpi kulki hyvin monia eri kulttuureja. Sivilaatioiden eri tasot näkyvät vielä tänäpäivänäkin, samalla kun moderni Rooma lisää oman eleganssinsa kaupungin rikkaaseen historiaan. Myös Roma on kauniisti monimutkainen. Se on voimakkuuden, hienostuneisuuden ja täyteläisyyden yhdistelmä, joka erottuu metsäisellä ja paahteisella aromillaan.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi