LIMITED EDITION

DHARKAN

KAAKAO & PAAHDETTU VILJA 

Name Short description || Val

KAAKAO & PAAHDETTU VILJA 

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€6,70

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,67

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

KAAKAO

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

KAAKAO

Ominaisuudet

ORIGINAL-SUOSIKKIKAHVI ON TAKAISIN LIMITED EDITION-KAHVINA!

Latinalaisamerikkalaisia ja aasialaisia arabica-kahvipapuja paahdetaan pitkään matalassa lämpötilassa, mikä vapauttaa Dharkanin luonteen: voimakkaita paahdettuja vivahteita, hitunen kaakaon karvautta ja paahdettuja muromaisia sävyjä. Dharkan on voimakas arabica-kahvi silkkisellä rakenteella.

Tämän kahvisekoitus on paahdettu kahdessa erässä ja molemmat erät ovat saaneet tumman paahdon. Erottelemme kuitenkin costaricalaiset pavut muista kahveista, jotta saadaan aikaan tummempi ja erityisen pitkä paahtoaika. Tämä prosessi lisää kahvin maun voimakkuutta ja syvyyttä tuoden esiin rohkeat ja karvaat vivahteet, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi