WORLD EXPLORATIONS

TOKYO

LUNGO

KUKKAINEN & PAAHTEINEN

Name Short description || Val

KUKKAINEN & PAAHTEINEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€5,80

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,58

KARVAUS

2

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

3

ROASTINESS

3

Vivahde

HEDELMÄINEN

KARVAUS

2

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

3

ROASTINESS

3

Vivahde

HEDELMÄINEN

Ominaisuudet

Etiopialaisten ja pestyjen meksikolaisten arabicapapujen yhdistelmä luo kauniin kontrastin, ja antaa tälle lungolle rikkaan maun herkillä, kukkaisilla ja hedelmäisillä aromeilla. Etiopialaisten kahvipapujen lyhyt ja kevyt paahtaminen säilyttää kahvin happamuuden ja herkät kukkaiset vivahteet. Meksikolaisten papujen pidempi ja tummempi paahto taas auttaa kehittämään voimakkuutta ja syvyyttä säilyttäen silti kahvin tasapainon.

Tokyo Vivalto Lungo yhdistää kukkaisia ja aromaattisia vivahteita sekä hienoa paahteisuutta ja häivähdystä hedelmäistä makua, mistä syntyy tasapainoinen ja monimuotoinen kokonaisuus.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

NESPRESSO

JÄSENYYS

Nespresso-klubin jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista, erityisesti tuotteista, joita on rajoitettu erä ja joita myydään vain tietyn ajan.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi