KARAHVI

CARAFE INTENSE

PAAHTEINEN & SAVUINEN

Name Short description || Val

PAAHTEINEN & SAVUINEN

Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Vertuo || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€7,63

(7 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 1,09

Loppu varastosta

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

3

PAAHTEISUUS

3

Vivahde

VOIMAKAS

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

3

PAAHTEISUUS

3

Vivahde

VOIMAKAS

Ominaisuudet

Nespresso VERTUO CARAFE MILD on helposti juotava sekoitus perulaisia ja kolumbialaisia pestyjä Arabica-papuja, joiden vastakkaiset ominaisuudet täydentävät toisiaan tämän ainutlaatuisen aromaattisen profiilin luomiseksi. Perun Arabica-pavut on valittu kyvystä paahtaa tummina tinkimättä koostumuksesta tai mausta. Voimakas paahto kehittää CARAFE -kahvin paahteisia ja savuisia vivahteita.

Nespresso VERTUO CARAFE MILD on tummapaahtoinen kahvi, jonka pavut on paahdettu kahdessa osassa. Tämä kahtiajako antaa kolumbialaisille ja perulaisille pavuille mahdollisuuden kehittää kahvin täyteläisyyttä ja aromaattista luonnetta. Ensimmäinen osa saa hieman tummeman paahdon, paljastaen rohkean paahteiset ja savuiset vivahteet. Toinen osa auttaa kehittämään täyteläisen kahvin, joka toimii myös suuren kahvikannun muodossa.

Hienon creman alta voi erottaa paahteiset ja savuiset vivahteet. Tämä on helposti juotava kahvi, jossa on runsaasti makua. Sekoita hyvin ennen tarjoilua.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi