MUKI & ALTO

ODACIO

ROHKEA & ELÄVÄINEN

Name Short description || Val

ROHKEA & ELÄVÄINEN

Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Vertuo || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€7,60

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,76

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

4

PAAHTEISUUS

4

Vivahde

VOIMAKAS

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

4

PAAHTEISUUS

4

Vivahde

VOIMAKAS

Ominaisuudet

Odacio on sekoitus nicaragualaista ja itäafrikkalaista Arabica-kahvia. Nicaraguan ylängöillä tuotettujen Arabica-kahvien raikkaan hienovarainen hapokkuus ja vihreän omenan aromit muuttuvat erottuvaksi viljaisuudeksi pitkään paahdettaessa. Odacio-sekoituksessa on myös ripaus Etiopian kahvia. Se tuo mukaan hienostunutta hapokkuutta sekä elegantteja kukkais- ja hedelmäsävyjä. Yhdessä nämä kahvit tarjoavat upean elegantin kokemuksen. 

Paahdamme Odacio-Vertuo-kahvikapselin sisältämät kahvit erikseen. Nicaragualaisia papuja paahdetaan pitkään, jotta niiden viljaisuus kehittyy ja sekoitukseen tulee rakennetta ja runkoa. Myös Etiopian kahvi käy läpi pitkän paahdon, koska se auttaa paljastamaan tämän kahvin hienommat aromit. Molemmissa tapauksissa paahto on pitkä, mutta vaalea, jotta Odacio voisi tarjota upean elegantin kokemuksen makuhermoillesi.

Tämä kahvi on rohkea ja eläväinen. Odacio tarjoaa täyteläistä viljaisuutta ja yllättää loppua kohden hedelmäisyydellä ja hienovaraisella hapokkuudella.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Liity Nespresson jäseneksi

Nespresson jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä kampanjoista.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi