MUKI & ALTO

SOLELIO

HEDELMÄINEN & KEVYT

Name Short description || Val

HEDELMÄINEN & KEVYT

Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Vertuo || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€7,60

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,76

KARVAUS

1

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

1

PAAHTEISUUS

1

Vivahde

HEDELMÄINEN

KARVAUS

1

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

1

PAAHTEISUUS

1

Vivahde

HEDELMÄINEN

Ominaisuudet

Tämän Vertuo-kahvikapselin sisältämä Arabica-sekoitus yhdistää kahta maineikasta pestyä kahvia, jotka tunnetaan eläväisestä hapokkuudestaan ja erottuvista hedelmäisistä aromeistaan. Lopputulos on upean luonteikas. Korkealla kasvatettua Kolumbian kahvia sekoitettuna Kenian kahviin.

Paahdamme Solelion sisältämät Arabica-kahvit erikseen. Kolumbialaisen kahvin lyhyt ja vaalea paahto korostaa sen punaisten hedelmien aromeja. Kenialaisen kahvin pitkä keskipaahto pehmentää sen hapokkuutta ja pyöristää tätä Vertuo-kahvikapselia. Tämän vaalean paahdetun kahvin jauhatus ja uuttoasetukset on suunniteltu tuomaan Solelioon kaunis crema.

Tämä Vertuo-kahvikapseli on miellyttävä aamunavaus. Mustana kahvina Solelio tarjoaa paahteista viljaisuutta, johon Kolumbian ja Kenian kahvit lisäävät klassista hedelmäisyyttään. Mehukas ja eläväinen hapokkuus nousee esiinSolelio-pohjaisesta Americanosta tai pitkästä mustasta.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Liity Nespresson jäseneksi

Nespresson jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä kampanjoista.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi