VERTUO POP

Pieni koko, suuria mahdollisuuksia

Vertuo POP -kahvikone on kompaktein Vertuo-kahvikoneemme ja se on saatavana kuudessa herkullisessa värissä.
Valmistat sillä herkullisia kahveja neljässä eri koossa vain napin painalluksella.

Tervetuloa uudelle nespresso.fi -verkkosivulle

Toivotamme kaikki tervetulleiksi uudelle nespresso.fi-verkkosivullemme ja verkkokauppaamme. Toivomme, että pidät uudesta verkkosivustosta. Jos kohtaat ongelmia, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme.

Paina alla olevaa nappia saadaksesi lisätietoja uudesta myymälästä!

Vertuo next

Kuusi kuppikokoa

Vertuolla voit nauttia kahvia eri makuisina ja eri kokoisina. Kaikkea pienestä maukkaasta espressosta isoon kannuun, jossa on miedompi maku. Vertuo tarjoaa kapseleita sekä kuumille että kylmille juomille.

Vertuon avulla avaat uuden ulottuvuuden, joka on räätälöity jokaiselle. Voit valmistaa kaikkea espressosta (40 ml), tupla-espressosta (80 ml), gran lungosta (150 ml) ja mukillisesta (230 ml), Altosta (355 ml) kokonaiseen kannulliseen (535 ml).

VERTUO NEXT
SAATAVILLA SEITSEMÄSSÄ ERI VÄRISSÄ

RIO DE JANEIRO & PARIS

WORLD EXPLORATIONS saa inspiraationsa kahvikulttuurista kaikkialta maailmasta.

Rio De Janeiro Espresson ja Paris Espresson avulla annamme sinulle käsityksen Rio De Janeiron ja Ranskan pääkaupungin Pariisin kahviperinteistä.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

KIERRÄTYS

Osallistu kierrätykseen Nespresson avulla keräämällä vanhat kapselisi ja viemällä ne lähistölläsi olevaan pienmetallien kierrätyspisteeseen tai viemällä ne kierrätettäväksi, kun vierailet Nespresso Boutiquessa.

Keräämällä ja kierrättämällä vanhoja kapseleita voimme vähentää niiden ympäristövaikutuksia ja antaa niille uuden elämän. Kierrätetystä alumiinista valmistetaan uusia Nespresso-kapseleita tai muita innovatiivisia tuotteita. Kapselien kahvijauheita voidaan käyttää lannoitteena tai puhtaan energian tuottamiseen biokaasun muodossa.

VERTUO
KUUSI KAHVIKUPPIKOKOA

NESPRESSO

JÄSENET

Nespresso-klubin jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista, erityisesti tuotteista, joita on rajoitettu erä ja joita myydään vain tietyn ajan.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing