KESTÄVÄ KAHVI

Alueet, joilta hankimme kahvia, ovat erityisen herkkiä ilmastonmuutoksen vaikutuksille.

Äärimmäiset lämpötilanvaihtelut, rankkasateet ja kuivuus aiheuttavat vakavia riskejä kahvisadoille. Lisäksi ne voivat pahentaa tuholaisia ja sairauksia. Samaan aikaan maatalous on merkittävä kasvihuonekaasupäästöjen aiheuttaja. Siksi olemme sitoutuneet edistämään kestävämpiä maatalouskäytäntöjä ja mahdollistamaan siirtymisen uudistavaan maatalouteen.

Vuonna 2003 loimme yhteistyössä Rainforest Alliancen kanssa Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelman

jonka kautta tuemme viljelijöitä vähentämään kahvinviljelyn ympäristövaikutuksia ja turvaamaan maansa tulevaisuutta varten. Teemme tämän opettamalla kahvintuottajille kestäviä viljelykäytäntöjä ja tarttumalla sellaisiin ongelmiin kuin saastuminen, jätteet ja maatalouskemikaalien liiallinen käyttö.

Luomuviljely sopii luonnollisesti AAA-ohjelmaamme

ja vuonna 2015 toimme markkinoille ensimmäisen sertifioidun luomukahvimme, Peru Organic -kahvimme, jota seurasi Reviving Origins Kongo Organic vuonna 2021. Nämä kahvit ovat myönteinen askel eteenpäin sitoutumisessamme luonnon suojelemiseen ja biologisen monimuotoisuuden palauttamiseen.

Lue lisää täältä.

Tiesitkö?

• Vuonna 2015 toimme markkinoille ensimmäisen sertifioidun luomukahvimme Peru Organic, jota seurasi Reviving Origins Congo vuonna 2021.

• AAA-ohjelma kattaa yli 120 000 viljelijää 15 maassa. Hankimme yli 90 % kahvistamme tämän ohjelman kautta.

• Olemme istuttaneet 5,2 miljoonaa puuta kahvitiloilla ja niiden ympäristössä vuodesta 2014 lähtien. Nämä toimet kattavat 9 maata: Brasilia, Kolumbia, Costa Rica, Etiopia, Guatemala, Indonesia, Kenia, Nicaragua ja Uganda.

• Yli 400 agronomia avustaa maanviljelijöitä suoraan tietämyksensä ja asiantuntemuksensa avulla.

• Investoimme 40 miljoonaa euroa vuodessa tekniseen apuun ja palkkioihin.

Puiden voima

Vuodesta 2014 lähtien olemme työskennelleet AAA-kahvinviljelijöiden kanssa tuodaksemme uudelleen puita kahvitiloihin ja niiden ympäristöön vahvistaaksemme yhteisöjen vastustuskykyä ilmastonmuutokselle. Agrometsätalous, käytäntö, jossa puita kasvatetaan viljelykasveilla ja laidunmailla ja niiden ympäristössä, edistää luonnon monimuotoisuutta ja luonnollisia terveitä ekosysteemejä, parantaa edelleen maaperän laatua, säätelee lämpötiloja ja suojaa maaperän eroosiolta. Puiden istuttaminen kahvitiloilla auttaa yhteisöjä rakentamaan joustavuutta tarjoamalla eristekerroksen, joka pitää maan lämpötilan vakaampana, kun taas puiden juuret pitävät maata koskemattomana rankkasateiden aikana, mikä estää maan eroosion. Ne sitovat myös hiiltä, mikä edistää päästöjen tasapainottamista. Istutettujen puiden hiilen sitominen auttaa edelleen vähentämään jokaisen Nespresso-kupillisen jalanjälkeä.

Lue lisää täältä.

Lue lisää AAA-aloitteesta täältä.

B Corps™ -yritykset arvioidaan kolmen vuoden välein sen jälkeen, kun ne täyttävät edelleen korkeat todetun sosiaalisen ja ympäristöllisen suorituskyvyn standardit. Niiden on esitettävä laajat todisteet niiden myönteisestä vaikutuksesta.

Liiketoiminnan käyttö hyväntekevänä voimana™ on sisällytetty yhtiöjärjestykseen ja huomioitu koko toiminnassamme.

Lue lisää B-yhtiöstä täältä.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi