KIERRÄTÄ KAHVIKAPSELIT

Jokainen kapseli on toisen kapselin tai jonkin aivan uuden alku

Antamalla Nespresson kahvikapseleille uuden elämän Nespresso-kahvisi ei pelkästään maistu hyvältä vaan se myös tekee hyvää. Kierrätetystä alumiinista luodaan muun muassa polkupyöriä, autojen osien ja uusia kahvikapseleita.

 

Alumiini suojaa kahvisi ja varmistaa kahvin tuoreuden

Alumiinia on jo vuosikymmeniä käytetty muun muassa voin, suklaan ja kahvin pakkaamiseen, sillä se suojaa elintarvikkeita hapelta, kosteudelta ja valolta. Alumiini suojaa tuotteet haitallisilta aineilta suorastaan poikkeuksellisen tehokkaasti, joten siksi se myös pitää elintarvikkeet pidempään tuoreina ja vähentää tarpeetonta jätettä.

 

KAPSELEIDEN KIERRÄTYKSEN KOLME HELPPOA VAIHETTA

Tiesitkö, että Nespresson alumiinikapselit voidaan kierrättää?

Lajittele kapselit muun metallipakkausjätteen mukana, ja vie ne lähimpään metallipakkausten keräyspisteeseen. Voit myös kerätä kapselit erikseen, ja viedä ne lähimpään Nespresso Boutique -myymälään.

 

SEURAA KAPSELEIDESI MATKAA

Nespresso on sitoutunut edistämään kiertotaloutta toiminnassaan. Olemme Rinki Oy:n jäsen, joka on suomalainen pakkauksien keräämisestä ja kierrätyksestä vastaava organisaatio. Teemme yhteistyötä Rinkin kanssa varmistaaksemme, että alumiiniset kapselimme saavat uuden elämän.

 

 

 

 

 

 

 

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi