Kaikki tarvikkeet

NOMAD Travel Termosmuki, Touch

Voit säilyttää kuumia tai kylmiä kahvireseptejä

€26,00

Loppu varastosta

Nespresso TOUCH-termosmuki (345ml) on kiireisten päivien pelastus. Sinun ei enää tarvitse jättää aamukahvejasi väliin, vaan voit nauttia herkullisen Nespresso-kahvisi missä vain ja milloin vain. Oli kyseessä ihanasti lämmittävä cappuccino tai viilentävä jäälatte, TOUCH-termosmuki säilyttää suosikkikahvisi ihanteellisen lämpötilan useita tunteja valmistuksen jälkeen. Tiiviin kannen ansiosta kahvin makuvivahteet ja hurmaavat aromit eivät pääse karkaamaan, eikä juoma läiky vaatteillesi.

TOUCH-termosmukin innovatiivinen design ja ruostumaton teräs ovat lyömätön yhdistelmä. Teräksinen termosmuki on myös kestävä ja laadukas. Pinnan kuviointi myötäilee käden luonnollista otetta. TOUCH-termosmuki kulkee helposti mukana aina pitkistä koulu- ja työmatkoista lyhyempiin kauppareissuihin. Mikäli kaipaat elämääsi lisää nautinnollisia hetkiä, valitse TOUCH Travel -termosmuki. Kätevä matkamuki sopii myös mainiosti lahjaksi.

Mitat: 8.6 x 16.1cm, n. 345ml

Tämä oheistuote ei ole yhteensopiva Vertuo POP -kahvikoneen kanssa, sillä se ei mahdu koneen alle.

TOIMITUS

Aina ilmainen toimitus

kun tilaat min. 50€.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi