Kaikki tarvikkeet

Reveal Maistelulasit, Miedot Espressot

Kahden espressomaistelu -lasin setti

€35,00

Haluatko perehtyä tarkemmin eri kahvilajikkeiden ominaispiirteisiin? Kaipaatko uusia makuelämyksiä? Kahvinmaistelulasit sopivat juuri sinulle, joka olet kiinnostunut kahvista ja haluat syventyä sen makumaailmaan.  Kahvi pääsee oikeuksiinsa, ja sinä voit keskittyä täysin sen maistelemiseen ja siitä nauttimiseen. Saat kahvista enemmän irti ja maistat kaikki herkulliset vivahteet.

Viinilasin muotoilua jäljittelevät kahvinmaistelulasit miedoille espressoille on suunniteltu niin, että ne vahvistavat tasapainoisten ja hedelmäisten kahvien hienovaraisia makuja. Nämä espressolasit sopivat parhaiten kahvivalikoimamme miedommille kahveille, joiden vahvuusaste on 6 tai matalampi. Nespresson ja Riedelin yhteistyössä valmistetut designer-kahvikupit tekevät kahvinjuonnista ylellistä nautintoa ja arjesta juhlaa!

Mitat: K 12cm x  Ø 6.2cm

TOIMITUS

Aina ilmainen toimitus

kun tilaat min. 50€.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi