Kaikki tarvikkeet

Reveal Maistelulasit, Vahvat Espressot

Kahden espressomaistelu -lasin setti

€35,00

Uusilla kahvilaaduilla piristät helposti päivääsi ja lisäät vaihtelua kahvinjuontiisi. Ennen kuin vaihdat luottokahvisi kokonaan uuteen, haluat varmasti ensin kokeilla muita lajikkeita. Nespresson ja Riedelin eksklusiivisilla designer-kahvikupeilla voit järjestää kotonasi viihtyisän ja tyylikkään kahvinmaistelu-tilaisuuden itsellesi ja ystävillesi.

Lasit tuovat esiin kahvin todellisen luonteen – pystyt maistamaan eri makuvivahteet ja monimuotoiset aromit. Ehkä löydät jopa uuden suosikkisi. Kahvinmaistelulasit vahvoille espressoille ovat luotuja voimakkaille kahveille (vahvuusasteeltaan 7 tai korkeampi), jotka ovat maultaan paahteisia ja täyteläisiä. Ne nostavat kahvin aivan uudelle tasolle ja tekevät kahvinjuonnista upean elämyksen.

Mitat: K 12cm x Ø 5.7cm

TOIMITUS

Aina ilmainen toimitus

kun tilaat min. 50€.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi