NESPRESSO-KAMPANJAT

KAMPANJAEHDOT

Kahvikone-etu

*Saat 30 %:n alennuksen kaikista Nespresso Vertuo -kahvikoneista, poislukien Nespresso Vertuo Plus Deluxe Black -kahvikone, 5.-19.2.2024 välisenä aikana Nespresson Ison Omenan Boutiquesta tai netistä www.nespresso.fi. Alennus vähennetään kassalla kahvikoneostoksesi yhteydessä.

Kahvikone-etua ei voi yhdistää muihin Nespresson kahvikonealennuksiin tai tarjouksiin. Huomioithan että kahvikonevalikoima vaihtelee myymälöittäin. Mikäli haluat lisätietoja kampanjasta, ota yhteyttä Nespresson asiakaspalveluun (yhteystiedot löydät osoitteesta www.nespresso.fi). Nespresso pidättää oikeuden mahdollisiin painovirheisiin ja varastonmuutoksiin.

Kahvietu 

*Osta 10 kahvipakkausta, maksa 8 kahvipakkausta. Kampanja on voimassa 15.-19.2.2024 Nespresso Boutiquesissa ja verkossa osoitteessa www.nespresso.fi. Voit yhdistää Original- ja Vertuo-kahvikapseleita samalla tilauksella. Alennus vähennetään kassalla. Kaupan päälle tulevien kahvipakkausten arvo riippuu ostoskorin kahvivalinnoista ja on vähintään edullisempien arvon mukainen. Voit hyödyntää tarjouksen useampaan kertaan:

Esim.

Osta 20 kahvipakkausta, maksa 16 kahvipakkausta

Osta 30 kahvipakkausta, maksa 24 kahvipakkausta

Osta 40 kahvipakkausta, maksa 32 kahvipakkausta

Kahvietua ei voi yhdistää muihin Nespresson kahvialennuksiin tai -tarjouksiin. Jos haluat lisätietoja kampanjasta, ota yhteyttä Nespresson asiakaspalveluun sähköpostitse info@nespresso.fi. Nespresso pidättää oikeuden mahdollisiin painovirheisiin ja varastonmuutoksiin.

 

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi