Original koneet

CITIZ&MILK PUNAINEN

CitiZ ja maito antavat sinun luoda loputtoman määrän maitoon perustuvia kahvireseptejä napin painalluksella

€309,00

OMINAISUUDET

Päivitetty retro-moderni muotoilu integroidulla maidonvaahdottimella. Uudella muotoilullaan CitiZ&milk miellyttää edelleen sekä Nespresso-kahvin juojia että designin ystäviä ja lisää ripauksen eleganssia kahvirituaaleihin ympäri maailmaa.

Käyttäjäystävällisiin ominaisuuksiin kuuluu kaksi ohjelmoitavaa painiketta, joissa on automaattinen virtauksen pysäytys espresso- ja Lungo-kahvin valmistusta varten, sekä irrotettava tippa-alusta korkeammille lasiresepteille. CitiZ&milk on varustettu tilaan optimoidulla Aeroccinolla, joka valmistaa täydellisen maitovaahdon ja kuuman maidon automaattisesti. Sen avulla voit luoda loputtoman määrän maitopohjaisia kahvireseptejä napin painalluksella. 19 baarin korkean suorituskyvyn pumppu tarjoaa barista-tyylistä kahvia joka kerta, erottaen täydellisesti jokaisen kahvikapselin herkän maun ja ensiluokkaiset aromit haudutusprosessin aikana ja luoden verrattoman tiheän ja tahmean creman.

Nopea lämmitysjärjestelmä saavuttaa ihanteellisen lämpötilan vain 25 sekunnissa, kun taas automaattinen energiansäästötoiminto sammuttaa koneen 9 minuutin käyttämättömyyden jälkeen, mikä helpottaa elämääsi. Intuitiiviset ja käyttäjäystävälliset CitiZ-koneet säilyttävät ikoniset linjansa ja ensiluokkaisen viimeistelyn, ja ne ilmentävät Nespresson asiantuntemusta, joka sopii kaikkiin kahvinjuontitottumuksiin. Jokaiseen koneeseen kuuluu tervetuliaispaketti, jossa on valikoima Nespresso-kapseleita ainutlaatuisilla aromiprofiileilla.

Espresso & lungo
25 sek nopea lämmitys
Automaattinen virrankatkaisu 2 min kuluttua
21,9 x 37,2 x 27,8 (L x S x K)
430 - 500 W
1L vesisäiliö

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi