TOIMITUSTAVAT

Noutopiste

Saat tilauksesi toimitettuna lähimpään tai valitsemaasi noutopisteeseen.

Pakettisi on jäljitettävissä ja saat ilmoituksen tekstiviestillä antamaasi matkapuhelinnumeroon, kun paketti on valmis noudettavaksi (yleensä 1-2 arkipäivää). Ota mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus pakettia noudettaessa.

Pakettia säilytetään 7 päivää noutopisteessä, jonka jälkeen se palautetaan Nespressolle.

Alle 50 €:n tilauksille toimituskulut ovat 4,95 €

Pikatoimitus

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja tilauksesi toimitetaan sinulle seuraavana päivänä klo 9.00 mennessä. Jos et ole kotona toimitushetkellä, Posti yrittää toimittaa paketin vielä kerran ennen klo 16.00. Tämän jälkeen he jättävät postilaatikkoosi lähetysilmoituksen ja löydät pakettisi myöhemmin lähimmästä Postin noutopisteestä.

Pakkauksia säilytetään noutopisteessä 7 päivää, jonka jälkeen ne palautetaan Nespressolle.


Aina 11,95 €

Kotiinkuljetus

Saat tilauksesi toimitettuna mukavasti kotiisi.

Posti ottaa sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä ja sovitte yhdessä sinulle parhaiten sopivan toimitusajan (klo 9.00-21.00). Tilaus on jäljitettävissä koko prosessin ajan.


Aina 9,95 €

Toimitus työpaikalle

Toimitus yrityksen osoitteeseen. Vastaanottajan tulee olla paikalla, kun toimitus tapahtuu. Toimitetaan pääasiassa klo 8.00-16.00 välisenä aikana seuraavana arkipäivänä.

Aina 9,95 €

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi