ESPRESSO & RISTRETTO

VOLTESSO

KEVYT & MAKEA

Name Short description || Val

KEVYT & MAKEA

Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Vertuo || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€6,39

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,64

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

2

PAAHTEISUUS

2

Vivahde

MAKEA

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

2

PAAHTEISUUS

2

Vivahde

MAKEA

Ominaisuudet

Tämän Vertuo-kahvikapselin kevyt ja makea keksimäisyys on peräisin Brasilian Bourbon-kahvista. Lisäsimme mukaan ylängöillä kasvanutta Kolumbian kahvia, joka tasapainottaa Vertuo Voltessoa kevyellä hapokkuudellaan. Yhdessänäistä Arabica-kahveistasyntyy pitkä musta kahvi, joka on puhdasta kultaa. Kevyt paahto tuo esiin kolumbialaisen kahvin hillityn hapokkuuden. Se toimii upeasti pitkään paahdetun Brasilian Bourbon-kahvin kanssa. Pitkä paahto tuo makeat ja keksimäiset sävyt hienosti esiin.

Kevyt ja makea Vertuo Voltesso tuottaa upean espresson. Sen keksimäinen aromi tuoksuu jo cremassa. Tämä Vertuo-kahvikapseli tuottaa miedon ja harmonisen pitkän kahvin.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi