NESPRESSO

JÄSENYYS

Nespresso-klubin jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista, erityisesti tuotteista, joita on rajoitettu erä ja joita myydään vain tietyn ajan.

Nespresson jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista ja erityisesti niistä, joita tulee rajoitetusti rajoitetun ajan.

Nespresson ilmoittautuvat ihmiset saavat muun muassa mukautettuja tarjouksia, jotka ovat vain Nespresson jäsenille. Nespresson jäsenet, kuten kaikki muutkin asiakkaat, voivat aina keskustella kahviasiantuntijoiden kanssa.

Räätälöidyt tilaukset

Voit tilata kahvia, kahvinkeittimiä ja tarvikkeita verkosta (koko päivän, 24 tuntia), saada tilauksesi toimitettuna postin mukana tai noutaa sen lähimmästä Nespresso-liikkeestä.

Asiakaspalvelu

  • Netissä, nespresso.fi
  • Puhelimen kautta
  • Lähimmässä Nespresso-liikkeessäsi

Jokainen yksityiskohta huomioon ottaen

Jos Nespresso-koneesi tarvitsee korjausta suojauksen aikana, vie se lähimpään Nespresso-liikkeeseen, niin lainaamme sinulle toisen koneen, kun sinun on korjauksen aikana. Tämä palvelu perustuu lainakoneen saatavuuteen.

Kun olet tutustunut Nespresso-kahvin, -koneiden ja -tarvikkeiden valikoimaan, et voi mennä pieleen. Tuloksena on erinomainen kahvielämys, koska Nespresso asettaa kahville korkeat standardit, kaikkea maanviljelystä kupissasi valmistettuun kahviin.

Tämä on syy Nespresson maailmanlaajuiseen suosioon.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi