Tutustu
Vertuoon

Ei suodatinta
Suoraan kuppiin tai karahviin

Tutustu
Vertuoon

LAAJA KAHVILAJIA

Löydä laaja valikoima erikokoisia kahvia uudella Vertuo-tekniikalla. Kaikkea espressosta (40 ml) kokonaiseen kannuun (535 ml). Vertuo on maailma, jossa on loputtomia mahdollisuuksia, mukautettuna sinun tahtosi.

Vertuo-kahvinkeittimet lukevat jokaiseen kapseliin räätälöidyn viivakoodin, joka tarjoaa sinulle uuden maailman napin painalluksella. Nespresso piti kiinni korkealaatuisesta kahvin mausta, kahvikremasta ja jokaisen kupin mukana tulevasta kahvin tuoksusta.

YKSINKERTAINEN

Luo ainutlaatuinen kuppi kahvia tai espresso yhdellä painikkeella. Kapselit poistetaan automaattisesti, kun seuraava kapseli asetetaan. Jotta kuppikokoja olisi monia, Nespresso teki mukinpidikkeestä säädettävän ja täysin irrotettavan.

 

TUTUSTU VERTUOON KARAHVISTA

Karahvisetti on valmistettu erityisesti kahvin päälle kaatamista varten ja se on avannut uusia tapoja nauttia Nespresso-kahvista. Karahvissa on kaksinkertainen eristyslasi ja sen mukana tulee kansi ja sekoituslusikka, jotka täydentävät Nespresso-hetkeä.

VERTUO NEXT KAHVINKONEET

Vertuo next on uuden sukupolven Nespresso-kahvinkeitin, jossa voit valmistaa kaiken kannusta yhteen espressoon. Yhdellä karahvikapselilla voit valmistaa täyden kannun ja nauttia Nespresso-hetkestä ihmisten kanssa.

OSTA
VERTUO-KAHVIKONE

OSTA
VERTUO-KAHVIA

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi