GRAN LUNGO

FORTADO

VOIMAKAS & TÄYTELÄINEN

Name Short description || Val

VOIMAKAS & TÄYTELÄINEN

Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Vertuo || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€7,29

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,73

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

4

PAAHTEISUUS

4

Vivahde

VOIMAKAS

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

4

PAAHTEISUUS

4

Vivahde

VOIMAKAS

Ominaisuudet

Luontaisesti käsitelty IntianRobusta tuo sekoitukseen korkeaa laatua, verratonta voimaa ja täyteläisen rungon. Kaakaon ja tammipuun aromit ovat peräisin pestystä Kolumbian Arabicasta, jota sekoitimme Robustaan. Vertuo Fortado on Arabica- ja Robusta-kahvisekoitus täydellä voimalla. Tämä Vertuo-kahvikapseli on erillispaahdettu. Voit nauttia Robustan täydestä voimasta ilman epämiellyttävää kitkeryyttä. Pitkä paahto keskilämmöllä tuo esiin intialaisen Robustan intensiteetin. Paahdamme Arabicaa pitkään ja tummaksi kehittääksemme sen täyteläisiä kaakao- ja tammipuuaromeja.

Tämän Vertuo-kahvin voima ja täyteläinen runko ovat ensisijaisesti peräisin Robustasta. Robusta tuo myös paksuutta Fortadon cremaan. Kolumbian Arabica taas tuo mukaan omaleimaista kaakaoista ja tammista luonnetta.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi