ISPIRAZIONE ITALIANA

ARPEGGIO

DECAFFEINATO

INTENSIIVINEN & KERMAINEN

Name Short description || Val

INTENSIIVINEN & KERMAINEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€5,99

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,6

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

TÄYTELÄINEN

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

TÄYTELÄINEN

Ominaisuudet

Tämä hienostunut sekoitus on todellinen heijastus Firenzen kulttuurista: Italian sydämessä sijaitseva intellektuelli keskus, joka saa vaikutteita koko maasta. Arpeggio Decaffeinaton tyyli paahtaa kahvia tuo nämä vaikutteet yhteen yhdistämällä perinteisesti Pohjois-Italiasta löytyviä hedelmäisiä vivahteita eteläisiin kaakaon vivahteisiin luoden samettiseen, tiheän ja kermaisen kahvin.

Arpeggio Decaffeinato on yhtä intensiivinen ja kermainen kahvi kuin kofeiinipitoinen versio. Kofeiinittomuus ei vähennä sen paahteisia ja kaakaomaisia vivahteita. Sen kermainen ja samettinen koostumus on vastustamaton.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi