ISPIRAZIONE ITALIANA

RISTRETTO

DECAFFEINATO

VOIMAKAS & TÄYTELÄINEN

Name Short description || Val

VOIMAKAS & TÄYTELÄINEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€5,99

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,6

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

TÄYTELÄINEN

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

TÄYTELÄINEN

Ominaisuudet

Nespresson asiantuntijat kiersivät Italian parhaita paikallisia kahviloita ja paahtimoita kehittääkseen hienostuneen reseptin, joka yhdistää eri mantereilta tulevat Arabicat ja Robustat. Brasilianen Arabica toimii neutraalina pohjana, jota maustetaan ripauksella korkealaatuista etelä-intialaista Robustaa. Etelä-Amerikan ja Itä-Afrikan parhaat Arabica-kahvipavut lisäävät sekoitukseen hapokkuutta ja hedelmäisyyttä.

Kahvi on paahdettu kahdessa erässä, jotta voit aistia eri kahvien maut paremmin. Pitkään paahdettu robusta-kahvi antaa Ristretto -kahville sen täyteläisyyden, paahteisuuden ja kaakaomaisen karvauden. Arabica-kahvit on paahdettu lyhyemmän aikaa, mikä ylläpitää niiden hapokkuuden ja hedelmäisyyden elossa. Juhlistamme Italian rikasta kahviosaajien historiaa  Ristretto Decaffeinato -kahvilla.

Ristretto Decaffeinato on paahteinen ja intensiivinen kahvi, jossa korostuvat hapokkuus ja hedelmäiset vivahteet. Se selittää italialaisten intohimon kahvia kohtaan ja sen, miksi kahvi on osa heidän jokapäiväistä elämää.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi