ISPIRAZIONE ITALIANA

VENEZIA

HARMONISEN TASAPAINOINEN & RUNSAS RAKENNE

Name Short description || Val

HARMONISEN TASAPAINOINEN & RUNSAS RAKENNE

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€5,99

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,6

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

TASAPAINOINEN

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

TASAPAINOINEN

Ominaisuudet

Toimimalla siltana Ottomaanien valtakunnan ja Länsi-Eurooppaan välillä, Venetsialla on pitkä historia kahvin maahantuonnissa ja niiden monimuotoisuutta tasapainovan paahtamisen asiantuntijuudessa. Luoden kahvin, joka on herkästi aromaattinen, harmonisesti tasapainoinen, karamellin vivahteinen ja koostumukseltaan paksu.

Venezia on tyylikäs, pyöristetty ja hienosti aromaattinen kahvi, joka muistuttaa paahtimon tuoreista kahvipavuista. Sen kevyempi paahto pitää herkät aromit voimakkaasti läsnä ja luo sille paksun koostumuksen. Et voi olla huomaamatta viljamaista tuoksua ja makean karamellin vivahteita.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi