ORIGINS

NICARAGUA

MAKEA & TASAPAINOINEN

Name Short description || Val

MAKEA & TASAPAINOINEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€6,99

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,7

KARVAUS

2

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

2

ROASTINESS

2

Vivahde

MAKEA

KARVAUS

2

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

2

ROASTINESS

2

Vivahde

MAKEA

Ominaisuudet

Nicaragua -kahvi sisältää harvinaisia, kahvimarjan "Mustalla hunajalla" käsiteltyjä Arabica -kahvipapuja, joita tuottavat vain harvat alueen viljelijät. Tämän pikkutarkan prosessin ansiosta kahvissa on aistittavissa herkullisen makeita ja viljaisia vivahteita. Koostumukseltaan kahvi on silkinpehmeä. 100% nicaragualaista Arabicaa. Nicaraguan paahtaminen erissä keskilämmöllä ja hieman lyhyemmällä paahtoajalla auttaa säilyttämään tämän kahvin tasapainoisen rakenteen.

Nicaragua 'Black-Honey' -metodilla prosessoitu Arabica on nektarimainen kahvi - siinä on satiininen rakenne ja pehmeitä viljaisia aromeja. Sen tunnusomainen makeus juontaa juurensa kahvin poikkeukselliseen Black-Honey -prosessointiin, jossa pavut kuivataan silloin, kun suurin osa marjasta on vielä kiinni niiden ympärillä. Tämä erittäin vaativa prosessi edesauttaa kahvimarjan luontaisten sokereiden imeytymistä kahvipavun ytimeen.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi