WORLD EXPLORATIONS

PARIS

ESPRESSO

VILJAINEN & KEKSIN VIVAHTEITA

Name Short description || Val

VILJAINEN & KEKSIN VIVAHTEITA

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€5,80

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,58

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

3

ROASTINESS

3

Vivahde

VOIMAKAS

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

3

ROASTINESS

3

Vivahde

VOIMAKAS

Ominaisuudet

Pariisilaisten caféjen terassilla käydään usein tiukkasanaistakin filosofinen väittelyä, yhdestä asiasta ei tarvitse edes keskustella: Valojen Kaupungin café-kulttuuri on vertaansa vailla. Paris Espresso on klassinen pariisilaisen cafén kahvikupponen nykyaikaiseen makuun sovitettuna.

Perinteisesti caféssa tarjoiltava kahvi on paahdettu tummaksi kaupallisen robusta-pavun jyrkän maun häivyttämiseksi, mutta tämä pariisilaiskahvin versiointi on asetta pehmeämpi. Sekoituksessamme vaaleapaahtoiseen arabicaan lisätään hieman korkealaatuista robustaa. Lopputuloksena on moniulotteinen kupillinen, joka on sekä täyteläinen että hienostuneen karvas. Sen makua harmonisoi hienovarainen sitruksinen hapokkuus sekä makean keksimäinen ja viljainen pehmeys.

World Explorations Paris on suunniteltu jokaiselle cafén asiakkaalle sopivaksi, ja se on täydellinen sekä espressoon että lungoon. Jos tämä kupillinen voisi istua samaan pöytään kanssasi, se olisi erinomainen keskustelukumppani. World Explorations -kahvi on omiaan luomaan tunnelmaa. Viimeistele täydellinen ilmapiiri nauttimalla kahvisi kanssa herkullinen tartine-voileipä, tai lisäämällä kahviisi lämmintä maitoa ja kastamalla croissantia kuppiisi.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi