BARISTA CREATIONS

BIANCO DOPPIO

KARAMELLIN PEHMEÄÄ

Name Short description || Val

KARAMELLIN PEHMEÄÄ

Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Vertuo || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€7,80

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,78

KARVAUS

1

HAPOKKUUS

0

TÄYTELÄISYYS

0

PAAHTEISUUS

1

Vivahde

MAKEA

KARVAUS

1

HAPOKKUUS

0

TÄYTELÄISYYS

0

PAAHTEISUUS

1

Vivahde

MAKEA

Ominaisuudet

Kahvin ja maidon herkullinen yhteys ei muodostu käden käänteessä. Sitä varten erikoistunut kahviasiantuntijatiimimme on puurtanut väsymättömästi luodakseen ihastuttavalla tavalla eri maitoihin sulautuvia kahvisekoituksia. Kaikki lähtee kahvipavuista. Kahvin alkuperä vaikuttaa aromiprofiiliin ja makuun.

BIANCO DOPPIO sopii isommalle cappuccinolle, latte macchiatolle ja maitokahville. Kyseessä on erityinen aromaattinen sekoitus, joka toimii sopusoinnussa maidon kanssa isommassa kupillisessa. Keniasta, Kolumbiasta ja Nicaraguasta valikoimamme arabicalajikkeet onnistuvat tarjoamaan kiehtovan aromaattisen yhdistelmän. Paahtoarvot vaikuttavat myös lopulliseen kahvin ja maidon liittoon.

Kehitimme tarkoitusta varten erityisen jaetun kevytpaahdon. Sen avulla räätälöimme jokaiseen kahvisekoitukseen ainutlaatuiset aromaattiset ominaisuudet. Mittatilauksena tehty paahto antaa sekoitukselle herkullisen karamellimaun ja pehmeän koostumuksen. Maidon silkkinen pehmeys yhdistyy tarkassa harmoniassa pidempiin herkullisiin maitokahveihin.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Liity Nespresson jäseneksi

Nespresson jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä kampanjoista.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi