MASTER ORIGIN

COLOMBIA

HEDELMÄINEN & ELOISA

Name Short description || Val

HEDELMÄINEN & ELOISA

Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Vertuo || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€8,80

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,88

KARVAUS

1

HAPOKKUUS

5

TÄYTELÄISYYS

1

PAAHTEISUUS

1

Vivahde

HEDELMÄINEN

KARVAUS

1

HAPOKKUUS

5

TÄYTELÄISYYS

1

PAAHTEISUUS

1

Vivahde

HEDELMÄINEN

Ominaisuudet

Korkealla Kolumbian Aguadas-vuorilla ilma on viileämpää ja kahvin fermentointi kestää pidempään. Kahvin käsittely klassisella pesumenetelmällä on mutkikas ja aikaavievä prosessi, mutta näissä olosuhteissa se vaatii vieläkin enemmän taitoa. Aguadan viljelijät kehittivät työlään prosessin, jossa marjat kerätään vasta täydellisen kypsinä ja niiden annetaan fermentoitua pitkään tarkan valvonnan alla, jotta kahviin kehittyisi vain parhaita aromeja. 

Tämän Vertuo-kahvin sisältämä kolumbialainen Aguadas-kahvi on paahdettu kevyesti. Suurin osa tästä Reilun kaupan kahvista käy läpi nopean, vaalean paahdon. Paahdamme pientä osaa näistä Kolumbian kahvipavuista aavistuksen pidempään ja tummemmiksi tuodaksemme makuun.

Master Origin Colombia washed Arabica -sekoituksessa on mehukkaan ja hedelmäisen pestyn kolumbialaisen kahvin miellyttävä maku. Saatat huomata sokeriomenoiden ja punaisten marjojen aromeja tässä makeassa ja viinimäisessä Vertuo-kahvissa.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Liity Nespresson jäseneksi

Nespresson jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä kampanjoista.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi