LIMITED EDITION

OL WE LISBON BICA

MAUSTEINEN & PÄHKINÄINEN

Name Short description || Val

MAUSTEINEN & PÄHKINÄINEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€6,99

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,7

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

SPICY

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

SPICY

Ominaisuudet

Lähde makumatkalle Portugaliin uuden Lisbon Bica Limited Edition-kahvimme kanssa

Lisbon Bica sisältää mausteisuutta ja mantelin aromaattisia vivahteita, joiden intensiivisyys on peräisin erityisesti nicaragualaisista ja salvadorilaisista Robusta-pavuista. Lungomme on valmistettu sekoittamalla kevyesti paahdettuja ja hienoksi jauhettuja Arabica-papuja ja tummaksi paahdettuja Robusta-papuja. Lisbon sisältää enemmän tummapaahteista Robustaa kuin vaaleapaahteista Arabicaa, mistä se saa kitkerän ja pähkinäisen makunsa.
Lisbon Bica kahvissa Arabica ja Robusta täydentävät toisiaan täydellisesti luoden rohkean espresson, missä korostuu viljaisuus ja mausteisuus, mitkä antavat sille perinteisen portugalilaisen kahvin vivahteet.


Viimeistele kahvinautintosi tarjoilemalla perinteisiä Pastel de Nata-leivoksia tasapainottamaan kahvikokemusta makealla herkulla.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi