BARISTA CREATIONS

CORTO

ERITTÄIN VAHVOJA MAITOKAHVIRESEPTEJÄ VARTEN

Name Short description || Val

ERITTÄIN VAHVOJA MAITOKAHVIRESEPTEJÄ VARTEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€6,10

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,61

KARVAUS

5

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

1

ROASTINESS

5

Vivahde

MAUSTEINEN

KARVAUS

5

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

1

ROASTINESS

5

Vivahde

MAUSTEINEN

Ominaisuudet

Luodaksemme tämän intensiivisen, täyteläisen kupillisen voimakkaita maitokahvireseptejä varten, kokeilimme useita erilaisia kahveja useista eri alkuperämaista ja opimme että kaikki kahvit eivät toimi hyvin maidon kanssa nautittuina. Valitsimme hienoja ugandalaisia Robusta-kahvipapuja muodostamaan kahvin perustan. Ne tuovat intensiivisyyttä, runsautta ja siirappista koostumusta jollaista voit odottaa Cortado-reseptissä.

Lämpötilan, paahtoajan ja kahvipavun värin välinen tasapaino on erityisen tärkeää, kun halutaan luoda kahvi joka toimii täydellisesti maidon kanssa nautittuna. Corto-kahvia varten päätimme paahtaa osan kahvista erillään pitkän aikaa joka vapauttaa espanjalaistyylisen kahvin koostumuksen. Pitkä paahtoaika - jossa kahvipavun väri muuttuu tumman paahteiseksi - kehittää houkuttelevan karvaan kahvin jossa on siirappisen täyteläinen koostumus.

Saimme inspiraation Barista Creations Corto -kahvin luomiseen espanjalaisilta ammattibaristoilta, jotka valmistavat tummapaahtoisia ja täyteläisiä kahveja. Kahvi on hyvin tunnistettavissa raa'an voimansa ja intensiivisen, paahteisen luonteensa avulla. Maidon kanssa nautittuna Corto-kahvissa voi aistia kermaisen jälkimaun, eleganttia karvautta ja runsaan koostumuksen. Kun lisäät tilkan kuumaa maitoa ja maitovaahtoa, koet Corto-kahvin perinteisen Cortado-reseptin tyyliin.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

NESPRESSO

JÄSENYYS

Nespresso-klubin jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista, erityisesti tuotteista, joita on rajoitettu erä ja joita myydään vain tietyn ajan.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi