BARISTA CREATIONS

VANIGLIA

Vaniljan makuinen

Name Short description || Val

Vaniljan makuinen

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€6,69

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,67
0 KPL - €6,69 0 KPL - €6,69

KARVAUS

2

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

2

ROASTINESS

2

Vivahde

MAKEA

KARVAUS

2

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

2

ROASTINESS

2

Vivahde

MAKEA

Ominaisuudet

Jälkiruoasta ja niistä meille jääneistä muistoista inspiroima Barista Creations -maku on kahvin ja klassisten makujen hieno yhdistelmä – kutsu hemmotella itseäsi. Mestarisekoittajamme ja paahtimomme yhdistävät asiantuntevasti kahvipavut ja hienoimpia makuja yhdeksi kuppiksi, jossa on voimaa herättää kauniita muistoja.

Valmistaaksemme Barista Creations Flavored Vanigliaa toimme vaniljan maun tasaiseen pohjasekoitukseen Brasiliasta ja Kolumbiasta peräisin olevia Arabica-papuja. Brasilialaisen Bourbon-lajikkeen makeuden ja pestyn kolumbialaisen kahvin eloisan luonteen yhdistelmä on täydellinen pohja rakastetun vanilja-maun monimutkaiselle, lämmittävälle luonteelle. Kahvisekoituksen täyteläiset, mallastetut murot tuovat pyöreän, silkkisen maun, joka täydentää tyylikkäästi klassista vaniljaa.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi