ESPRESSO

VOLLUTO

MAKEA & KEVYT

Name Short description || Val

MAKEA & KEVYT

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€5,59

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,56
0 KPL - €5,59 0 KPL - €5,59

KARVAUS

2

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

2

ROASTINESS

2

Vivahde

VILJAINEN

KARVAUS

2

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

2

ROASTINESS

2

Vivahde

VILJAINEN

Ominaisuudet

Herkullisen tuoksuinen Volluto on täyteläinen. Maussa tuntuu makeita keksien ja hedelmien aromeja. Volluto on sekoitus brasilialaisia ja kolumbialaisia Arabica-kahvipapulajikkeita. Vaalea paahto tuo hienon Nespresso -laadun hyvin esille.

Vollutossa käytettävät brasilialaiset ja kolumbialaiset Arabica-lajikkeet ovat peräisin pieniltä kahviviljelyksiltä, jotka tuottavat erittäin korkealaatuista kahvia. Tätä kahvia viljellään perinteisillä tavoilla ja luontoa säästellen. Kevyt paahto säilyttää sekä brasilialaiselle Arabicalle ominaiset muromaiset vivahteet, että kolumbialaisen Arabican sisältämät raikkaat ja hedelmäiset aromit. Hedelmäiset vivahteet tasapainottavat hienosti makeita ja keksimäisiä aromivivahteita.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi