ISPIRAZIONE ITALIANA

ARPEGGIO

INTENSIIVINEN & KERMAINEN

Name Short description || Val

INTENSIIVINEN & KERMAINEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€5,20

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,52

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

TÄYTELÄINEN

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

2

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

4

Vivahde

TÄYTELÄINEN

Ominaisuudet

Arpeggio on sekoitus latinalaisen Amerikan eri Arabica-papuja keskittyen luontaisesti maltaiseen Costa Rica -kahviin. Kaikki muut käytetyt kahvit ovat myös Arabicaa luoden sekoituksen, jonka maku on yhtä magneettinen kuin renessanssin aikainen Firenze. Arpeggio on luotu kunnianosoituksena Firenzen kulttuurille. Kahvin papuja on paahdettu pitkään, jotta kaikkien kahvipapulaatujen ominaispiirteet on saatu esille. Sen täyteläinen koostumus johtuu hienosta papujen jauhamisesta, jonka ansiosta Arpeggiolle ominaiset vivahteet, kuten kaakaomaisuus ja paahteisuus saadaan esille.

Arpeggio on intensiivinen ja kermainen kahvi, jossa on aistittavissa kaakaomaisia ja puunomaisia vivahteita. Sen täyteläisyys ja kermaisuus ovat peräisin eteläamerikkalaisista Arabica-kahvipavuista.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

NESPRESSO

JÄSENYYS

Nespresso-klubin jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista, erityisesti tuotteista, joita on rajoitettu erä ja joita myydään vain tietyn ajan.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi