ISPIRAZIONE ITALIANA

LIVANTO

PYÖREÄ & TASAPAINOINEN

Name Short description || Val

PYÖREÄ & TASAPAINOINEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€5,20

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,52

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

3

ROASTINESS

3

Vivahde

MAKEA

KARVAUS

3

HAPOKKUUS

3

TÄYTELÄISYYS

3

ROASTINESS

3

Vivahde

MAKEA

Ominaisuudet

Pohjois-italialaisen kahvin luonteen mukaisesti Livanto on Arabicaan keskittynyt sekoitus, joka sisältää monimuotoisia makuja. Se on valikoitu parhaasta keski- ja eteläamerikkalaisesta Arabicasta, jota viljellään perinteisillä tavoilla Costa Ricassa ja Kolumbiassa säilyttäen sen mallasmaisen ja hedelmäisen luonteen.

Pohjois-Italiassa kahvia paahdetaan kevyemmin. Tämän vuoksi Livanto -kahville on annettu keskipitkä paahto, joka on kevyempi kuin eteläiset paahdot mutta silti riittävän tumma tuodakseen esiin karamellimaiset ja viljamaiset vivahteet. Tämä antaa Livivantolle pyöreän suuntuntuman säilyttäen sen herkän happamuuden. Livanto on pyöreä ja tasapainonen aromikas kokonaisuus, joka on tyypillinen tuorepaahdetulle kahville. Aromivivahteiden yhdistelmä tuo mieleen viljaiset mallasjuomat ja hedelmäiset karkit.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

NESPRESSO

JÄSENYYS

Nespresso-klubin jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista, erityisesti tuotteista, joita on rajoitettu erä ja joita myydään vain tietyn ajan.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi