ISPIRAZIONE ITALIANA

NAPOLI

POIKKEUKSELLISEN TUMMA & KERMAINEN

Name Short description || Val

POIKKEUKSELLISEN TUMMA & KERMAINEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€5,70

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,57

KARVAUS

5

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

5

ROASTINESS

5

Vivahde

VOIMAKAS

KARVAUS

5

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

5

ROASTINESS

5

Vivahde

VOIMAKAS

Ominaisuudet

Napoli on luotu sekoituksena ugandalaista Robustaa, johon on lisätty hitusen Arabicaa. Huolellisesti valitut kahvit kestävät vaativan intensiivisen paahtamisen, minkä tämä sekoitus vaatii. Sen rakeiset mutta kauniit aromit, maut ja tekstuurit heijastavat napolialisen kahvin historiaa ja perinteitä.

Vaatii todellista taitoa päästä napolilaiseen intensiiviseen paahtoasteeseen. Kun paahdamme kahvia äärimmäisiin paahtoasteisiin, sekunnin murto-osa voi merkitä eroa kauniin, intensiivisen paahtamisen ja hiiltyneen epäonnistumisen välillä. Tästä syystä aloitimme robusta-pavuista, jotka ovat erityisen tiiviitä ja öljysiä, jotta voimme paahtaa niitä pidempään ennen kuin ne hiiltyvät. Hieno jauhatus auttaa tuomaan esiin kahvin vahvan täyteläisyyden ja herkulliset karvaat vivahteet, jotka viipyilevät sen jälkimaussa.

Napoli on kunnianosoitus tämän eteläisen Italian rannikkokaupungin lyhyille, vahvoille ja tummille espressoille - hienoille ja kauneudelle. Se on samettinen ja kermainen kahvi, jolla on erittäin paksu koostumus ja miellyttävän katkera jälkimaku.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

NESPRESSO

JÄSENYYS

Nespresso-klubin jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista, erityisesti tuotteista, joita on rajoitettu erä ja joita myydään vain tietyn ajan.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi