ORIGINS

INDIA

VOIMAKAS & MAUSTEINEN

Name Short description || Val

VOIMAKAS & MAUSTEINEN

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€6,40

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,64

KARVAUS

5

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

5

Vivahde

MAUSTEINEN

KARVAUS

5

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

5

Vivahde

MAUSTEINEN

Ominaisuudet

Sekoitus intialaisia Robusta- ja Arabica -kahveja. Paahdamme tämän kahvin erissä, keskilämmöllä ja hieman lyhyemmällä paahtoajalla. Tällä tavoin pidämme huolen, että säilytämme sekä Arabicalle, että Robustalle ominaiset aromit tallella. Master Origin India -kahvin mausteiset aromit syntyvät sen valmistamisessa käytettävästä monsuunisateille ja -tuulille altistamisesta.

Kun kahvipavut ovat useamman kuukauden kosketuksissa monsuunituulten kanssa, kehittyy niille hyvin intensiivinen, puumainen ja mausteinen makuprofiili. Tuloksena on vahva ja luonteikas kahvi. Robusta- ja Arabica kahvien yhdistelmä luo tälle kahville sen runsaan rakenteen.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

NESPRESSO

JÄSENYYS

Nespresso-klubin jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista, erityisesti tuotteista, joita on rajoitettu erä ja joita myydään vain tietyn ajan.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi