WORLD EXPLORATIONS

CAPE TOWN

LUNGO

TEHOKAS & PAAHDETTU

Name Short description || Val

TEHOKAS & PAAHDETTU

Name Bragðstyrkur || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Original || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€5,80

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 0,58

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

5

Vivahde

MAUSTEINEN

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

4

ROASTINESS

5

Vivahde

MAUSTEINEN

Ominaisuudet

Cape Town Envivo Lungo sisältää eloisaa mausteisuutta ja aromaattisia puunomaisia sävyjä, joiden intensiivisyys syntyy voimakkaista robusta-pavuista. Lungomme on valmistettu sekoittamalla intialaista arabicaa ja robustaa. Keskipaahteinen pesty meksikolainen robusta tuo runsasta täyteläisyyttä, kun taas tummaksi paahdettu intialainen arabica luo iskevän karvaan sävyn ja tyypillisen intialaisen puunomaisen aromin.
 
Sekä intialaiset että meksikolaiset robustat paahdetaan keskipaahteisiksi, mutta erillään tarkempien tulosten saamiseksi. Arabica-pavut paahdetaan tummemmaksi, jotta saadaan erityisen poikkeuksellinen voimakkuus. Cape Town Envivo Lungo sisältää eloisaa mausteisuutta ja aromaattisia puunomaisia sävyjä, joiden intensiivisyys syntyy voimakkaista robusta-pavuista.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

NESPRESSO

JÄSENYYS

Nespresso-klubin jäsenet saavat ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista, erityisesti tuotteista, joita on rajoitettu erä ja joita myydään vain tietyn ajan.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi