COFFEE+

STORMIO GO

MAUSTEINEN & PUUNOMAINEN

Name Short description || Val

MAUSTEINEN & PUUNOMAINEN

Name Intensity || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel] Name Cup Size Vertuo || Val System.Collections.Generic.List`1[Dynamicweb.Ecommerce.ProductCatalog.FieldOptionValueViewModel]

25ml

40ml

110ml

40ml

80ml

150ml

230ml

535ml

€10,99

(10 Kapselia)

Hinta per kapseli: € 1,1

Loppu varastosta

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

4

PAAHTEISUUS

3

Vivahde

MAUSTEINEN

KARVAUS

4

HAPOKKUUS

1

TÄYTELÄISYYS

4

PAAHTEISUUS

3

Vivahde

MAUSTEINEN

Ominaisuudet

Teknologia kehittyy jatkuvasti, ja luodaksemme Go-kahvimme olemme kehittäneet käyttämäämme kofeiininpoistoprosessia uuteen suuntaan ja lisänneet kofeiinia.

Kun kofeiini siirretään paahtamattomista kahvipavuista, eristämme kofeiiniuutteen ja säästämme sen Go-seoksen vihreään kahviin. Ennen paahtamista käytämme samaa prosessia, mutta lisäämme uutetta Stormion papuihin, jotta kahvin kokonaiskofeiinipitoisuus nousee 20 %.

Stormio Go saa saman tumman ja hitaan paahdon kuin Stormio. Se antaa näille nicaragualaisille ja guatemalalaisille kahveille runsaan intensiteetin. Kofeiiniuutteen lisääminen Stormioon ei muuta tätä lumoavaa ja villiä Vertuo-kahvia. Saat edelleen kaikki herkulliset viljaiset, mausteiset ja puunomaiset vivahteet.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi